Om online lager

Kaspersky-programmet lader dig gemme sikkerhedskopier af dine data i Onlinelager på en fjernserver via Dropbox-tjenesten.

Sådan bruger du online lageret:

Du kan bruge den samme Dropbox-konto til at foretage backup af data fra forskellige enheder, hvor Kaspersky er installeret, til et enkelt onlinelager.

Online lagerets størrelse bestemmes af udbyderen af online lagertjenesterne, Dropbox-webtjenesten. Du kan finde flere oplysninger på Dropbox-webstedet vedrørende vilkårene for brug af webtjenesten.

Når der kopieres filer til Dropbox, skelner Kaspersky-programmet ikke mellem store og små bogstaver i navnet på en fil og/eller navnet på en sti til filen. Under forsøg på at oprette sikkerhedskopier af filer, hvis navne og/eller stier kun adskiller sig ved brug af henholdsvis store eller små bogstaver, opretter Kaspersky-programmet derfor kun én sikkerhedskopi, fordi der opstår en konflikt i Dropbox.